Equip et Voilà

cropped-f9a74291.jpg

 

La Txell,

ha estat vinculada al món de  la pastisseria com a representant i comercial d’empreses . Ha exercit també com a decoradora i treballat en projectes de càtering  per compte propi i alié . També col.labora regularment amb fotògrafs vinculats al món de la imatge relacionada amb preparacions culinàries com a “home economist”.

S´ha format  a la escola d´hostaleria Hoffman.

Per altre banda la Txell ha cuinat tota la vida a casa, nudrint-se del saber popular i la tradició, i desenvolupant un sentit intuïtiu  del que només gaudeixen aquells que s´han passat tota la vida alimentant aquells qui estimen.

 

El Rafa,

És cuiner professional,

Ha tingut un llarg i variat recorregut per diferents restaurants i escoles de l’àmbit nacional. Format en part al País Vasc, Espai Sucre  i també a l’escola d’hostaleria Hoffman entre d’altres.

Progressivament ha anat abandonant el món de l´alta gastronomia i cuina moderna , per una filosofia gastronòmica vinculada a una alimentació més  mnatural, realitzant cursos de dietètica i alimentació saludable amb  Lucía Redondo i Olga Cuevas, Montse Vallory, i Montse Bradford entre d’altres.

Tot plegat per conformar un estil de cuina propi on es barregen conceptes de salut, benestar i gaudir, en pos d’una experiència gastronòmica satisfactòria en tots els sentits.